Salg

Helikopter salg

Helikopter Robinson R-22

Robinson R-22 er en af de mindste og letteste helikoptere, men er alligevel den bedste i sin klasse. Høj hastighed, god komfort, rimelig drift og lang rækkevidde er noget af det, der gør denne helikoptertype til et attraktivt transportmiddel for den som har en travl hverdag.

Fra det tosædede cockpit har du en fantastisk udsigt, uden store og generende instrumentpaneler som stjæler pladsen. , Alligevel er der nok plads til at montere mere end standardudstyret. Man kan vælge mellem standard 7-huls panel, eller opgradere til 9 instrumenter hvis man ønsker det. 

Siden den første helikopter kom frem i august 1975, har Robinsons helikoptere sat diverse rekorder inden for både højde, hastighed og rækkevidde, og gennemgår stadig en løbende udvikling for at tilfredsstille nutidens høje forventninger.

R-22 fremstår som en af de mest sikre og aerodynamiske helikoptere i sin klasse, noget som salgstallet på næsten 4000 helikoptere i over 60 lande beviser.

Kontakt os, så hjælper vi dig med både certifikat og maskinen der vil ændre din hverdag, på jobbet eller i din fritid. 

Helikopter R-44

Robinson R-44 er en universel helikopter. Lille, men alligevel med utrolig god plads. Let, men alligevel kraftig. Helikopteren har sin styrke i at den koster mindre i indkøb og drift sammenlignet med de nærmeste typer på markedet (f.eks EC120). Maskinen er blevet utrolig populær på det skandinaviske marked de sidste år, brugsområder som foto, reklame, taxi, transport og skole har gjort at mange har kendskab til denne helikoptertype.

Maskinen har haft en endnu større udvikling end lillebror R-22. Fra den første maskine blev sat i produktion og leveret februar-93, er den blevet "opgraderet" fra Astro til Raven I til den sidste nye version, Raven II. Den findes i specielle varianter både som politi-variant og "newscopter". Skal man ofte flyve over vand fås den også med både faste og de såkaldte "pop-out floats" noget man helt sikker bør vurdere for os nordboere, med vand omkring os.

Helikopteren cruiser med ca. 115 kt (213km/t), noget der gør den til den hurtigste piston engine helikopter i verden. Den er et hurtigt transportmiddel for dig der "altid har for lidt tid", det være sig udflugten til sommerhuset, eller en ren business rejse fra A til B. Sædekonfigurationen "to + to" giver alle om bord en god udsigt, og helikopterens to blade gør den til en pladsbesparende, let parkerbar helikopter.

Kontakt os ang. en prøvetur, og bliv fascineret over mulighederne med din egen helikopter!

Vi hjælper dig med både certifikat og maskinen der vil ændre din hverdag, på jobbet eller i din fritid.